OVER | BERTINE PEETERS

Leuk, je bent benieuwd naar het gezicht achter See You Support!

Mijn naam is Bertine Peeters, actief als tekstschrijver en online content creator. De combinatie van tekstschrijven en content creëren vind ik zo leuk dat ik me hiervan mijn vak maakte. Wat me vooral aanspreekt, is dat ik dichtbij de ondernemingen van mijn klanten sta. Het verhaal achter de onderneming boeit me enorm en dat verhaal deel ik graag met anderen. Want zonder zichtbaarheid géén klanten.

Hoe vertel ik het verhaal
Online zichtbaarheid vergroot je op verschillende manieren. Je website is een stabiele factor die je zelf in de hand hebt. Door het plaatsen van content en blogs werk je aan je zichtbaarheid. Op WordPress-websites plaats ik content en deel deze met verschillende social media kanalen. Daarnaast plaats ik afwisselende berichten op de social media kanalen en regel de webcare.

Een puntje
Om heel eerlijk te zijn… sta ikzelf niet zo graag in het middelpunt. Mijn passie en kracht ligt vooral in het vertellen van verhalen van anderen. Ik weet… bij de loodgieter thuis lekt de kraan 😉 Omdat jezelf laten zien essentieel is, stapte ik over die drempel en vergroot ik ook mijn zichtbaarheid.

Volg me op de social media kanalen

Kleine ondernemers en ZZP’ers vertellen me dat ze aanlopen tegen een achterstand op online gebied. Ze weten dat ze een goed product of dienst aanbieden, maar zijn moeilijk vindbaar voor potentiële klanten. Grotere ondernemingen werken immers met flinke budgetten, vormen zelf een expertteam en/of zetten peperdure bureaus in voor hun marketingcampagnes. Met deze vragen van ondernemers ontwikkelde een dienstenpakket. Wanneer mijn klanten hiermee zichtbare en meetbare resultaten boeken, is mijn missie geslaagd!

Bertine Peeters

Waar word ik blij van?
Genieten samen met mijn gezin en vrienden. Wandelen door het Zuid-Limburgse heuvellandschap.
Reizen… zon, zee & strand, lekkere tapas en een goed glas wijn!

Deze ondernemingen gingen je al voor: