wie ik ben.

Bertine Peeters

over.

Op mijn vijftigste sprong ik in het diepe toen ik besloot om me als ondernemer in te schrijven. Voor mij een logische stap op mijn pad en de start van een nieuw avontuur. Een avontuur waarin geen dag hetzelfde is. 

Het verhaal achter andere ondernemers boeit me en dat deel ik graag met anderen. Zonder zichtbaarheid weet immers niemand wat je te bieden hebt.

Ondernemers vertellen me vaak dat ze op online gebied niet zo sterk zijn. En daar ligt nu precies mijn interesse en passie. Een sterk plan en gedegen uitvoering vormen de basis voor mooie resultaten. 

“Wanneer klanten zichtbare resultaten boeken, is mijn missie geslaagd!”

What's your story?

Vertel mij jouw verhaal, je toekomstvisie en je dromen. We maken een praktisch plan waarmee we aan de slag gaan.

Daarbij ontzorg ik je, maar om er een echte successtory van te maken heb ik jouw input nodig. 

Hoe? Daar vertel ik graag meer over bij een kop koffie (of thee). Omdat ik weet hoe het voelt om ondernemer te zijn, begrijp ik heel goed waar jij als zelfstandige tegenaan loopt. 

Dat inlevingsvermogen en mijn proactieve houding wordt door mijn klanten gewaardeerd, schrijven ze in hun reviews. 

Bertine Peeters
Maankwartier Heerlen

En verder?

Mijn werk is ook mijn hobby, in mijn ‘vrije tijd’ werk ik aan online projecten. Daarnaast ontmoet ik graag mijn familie en vrienden. 
Mijn andere favorieten: wandelen, fotografie en reizen.

wat klanten zeggen.

"Bertine is een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Heeft veel empathie en een super inlevingsvermogen. Ik ben zeer tevreden hoe zij mijn sociale media en daarbij behorende teksten oppakt (zie ook mijn website)! Kortom alleen maar aan te bevelen."
"Al vanaf moment één een prettige samenwerking met Bertine. Denkt mee, is actief, eerlijk en luistert ook goed naar jou en naar zichzelf."
"Bertine verzorgt voor onze organisatie alles wat met zichtbaarheid te maken heeft. Dit doet zij naar uiterste tevredenheid. Zij is inhoudelijk goed op de hoogte van de relevante zaken hieromtrent en is altijd bereid om net dat stapje extra te zetten. Zij werkt pro-actief, komt haar afspraken altijd perfect na en is een rustige en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Wij zien haar echt als onze adviseur waar we altijd op terug kunnen vallen."
Margo Hougardy
Margo Hougardy
Eigenaar Plan B Limburg