wie ik ben.

Bertine Peeters

Online Marketing Specialist voor Ondernemers

over.

Bertine Peeters

wie ik ben.

Hallo! Mijn naam is Bertine Peeters, online marketing specialist en jouw persoonlijke gids naar online succes. Het is mijn passie om ondernemers te helpen om hun zichtbaarheid te vergroten en hun bedrijf te laten groeien. 

Op mijn vijftigste gooide ik het roer om en ik schreef mij in als ondernemer. Voor mij was dit een logische stap op mijn pad en de start van een nieuw avontuur. Een avontuur waarin geen dag hetzelfde is en ik mijzelf constant uitdaag om het beste uit mezelf en de ander te halen. Helpen van een ander zit in mijn bloed: eerder werkte ik als wijkverpleegkundige, zorgconsulent en WMO-consulent. Deze kennis en ervaring neem ik mee op mijn nieuwe weg. 

Als online marketing specialist specialiseerde ik mij in het creëren van een sterk plan en gedegen uitvoering hiervan om zo mooie resultaten te behalen. 

Ondernemers vertellen mij vaak dat ze op online gebied niet zo sterk zijn en dat is precies waar mijn interesse en passie ligt. Ik vind het fantastisch om ondernemers met hun online marketing te helpen, zodat ze zelf kunnen groeien en hun plannen volbrengen. 

"Mijn missie is geslaagd wanneer mijn klanten zichtbare resultaten boeken!"

What's your story?

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, jouw toekomstvisie en jouw dromen. Samen maken we een praktisch plan waarmee we aan de slag gaan. Daarbij ontzorg ik je, maar om er een echte successtory van te maken heb ik jouw input nodig. Hoe? Daar vertel ik graag meer over bij een kop koffie (of thee).

Ik begrijp als geen ander hoe het voelt om ondernemer te zijn en waar je als zelfstandige tegenaan loopt. Mijn inlevingsvermogen en proactieve houding wordt door mijn klanten gewaardeerd, schrijven ze in hun reviews.

Bertine Peeters
Maankwartier Heerlen

En verder?

Naast mijn werk als Online Marketing Specialist geniet ik van het ontmoeten van mijn familie en vrienden. Wandelen, fotografie en reizen behoren tot mijn andere favoriete bezigheden. 

 

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen bij het behalen van online succes? Laten we dan eens afspreken voor een kopje koffie (of thee) en bespreken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

wat klanten zeggen.

"Bertine is een zeer fijn persoon om mee samen te werken. Heeft veel empathie en een super inlevingsvermogen. Ik ben zeer tevreden hoe zij mijn sociale media en daarbij behorende teksten oppakt (zie ook mijn website)! Kortom alleen maar aan te bevelen."
"Al vanaf moment één een prettige samenwerking met Bertine. Denkt mee, is actief, eerlijk en luistert ook goed naar jou en naar zichzelf."
"Bertine verzorgt voor onze organisatie alles wat met zichtbaarheid te maken heeft. Dit doet zij naar uiterste tevredenheid. Zij is inhoudelijk goed op de hoogte van de relevante zaken hieromtrent en is altijd bereid om net dat stapje extra te zetten. Zij werkt pro-actief, komt haar afspraken altijd perfect na en is een rustige en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Wij zien haar echt als onze adviseur waar we altijd op terug kunnen vallen."
Margo Hougardy
Margo Hougardy
Eigenaar Plan B Limburg
See You Support Logo