wie ik ben

Bertine Peeters

over.

Mijn naam is Bertine Peeters, ik ben actief op verschillende online gebieden. Wat me vooral aanspreekt, is dat ik dichtbij mijn klanten sta en dat ik iets positiefs voor ze beteken.

Het verhaal achter de ondernemer boeit me enorm en dat deel ik graag met anderen. Zonder zichtbaarheid weten jouw klanten immers niet wat je te bieden hebt.

Ondernemers vertellen me vaak dat ze op online gebied niet zo sterk zijn. Daar ligt nu precies mijn interesse en passie. Een sterk plan en gedegen uitvoering vormen de basis voor mooie resultaten. 

“Wanneer klanten zichtbare resultaten boeken, is mijn missie geslaagd!”

Maankwartier Heerlen

En verder?

Met veel enthousiasme volg ik een cursus fotografie. Ik vind het fijn om hier creatief mee bezig te zijn. Ook mijn klanten vinden het geweldig dat ik ze op visueel gebied kan helpen. 

Reizen | Wandelen | Vriendschap

 

What's your story?

 

Vertel mij jouw verhaal, je toekomstvisie en je dromen. We maken een praktisch plan om mee aan de slag te gaan.

Daarbij ontzorg ik je, maar ik heb ook je input nodig om er een echte successtory van te maken. Hoe? Daar vertel ik graag meer over bij een kop koffie. 

Omdat ik weet hoe het voelt om ondernemer te zijn, begrijp ik waar jij als zelfstandige tegenaan loopt. Dat inlevingsvermogen en mijn proactieve houding wordt door mijn klanten gewaardeerd, schrijven ze in hun reviews. 

Bertine Peeters

Meer weten over wie ik ben en wat ik doe?