Wat ik doe.

Bij See You Support kun je terecht voor verschillende online marketing diensten die jou helpen om meer klanten en leads te genereren. Ik bied je een totaalpakket aan of een losse dienst, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Dit zijn de diensten die ik aanbied:

Storytelling See YouSupport

Online content

Content is king, zeggen ze wel eens. En dat klopt ook. Met goede content kun je jouw doelgroep informeren, inspireren en overtuigen. Je kunt laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt, wat jouw expertise is en hoe je jouw klanten helpt.

Ik schrijf blogs en copywriting voor je website die aansluiten bij jouw tone of voice, doelstellingen en zoekwoorden. Ik zorg ervoor dat je content SEO-vriendelijk is, zodat je beter vindbaar bent in de zoekmachines. Ik lever je content op tijd en met oog voor detail.

Diensten See You Support

Social media marketing

Social media zijn niet meer weg te denken uit het online landschap. Met social media kun je een relatie opbouwen met je doelgroep, je naamsbekendheid vergroten en meer verkeer naar je website genereren.

Ik beheer jouw social media kanalen met relevante content die jouw doelgroep aanspreekt en activeert. Ik maak gebruik van de juiste hashtags, afbeeldingen en video’s om de aandacht te trekken. Ik monitor de resultaten en stuur bij waar nodig.

Website ontwerpen

Websites

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Het is de plek waar potentiële klanten meer over jou te weten komen, contact met je opnemen of een aankoop doen.

Ik ontwerp, bouw en onderhoud jouw website met een gebruiksvriendelijke interface en een aantrekkelijk design. Ik zorg ervoor dat je website responsive is, zodat hij goed werkt op alle apparaten. Ik houd rekening met de laadsnelheid, de navigatie en de conversie.

Social Advertising

Social advertising

Adverteren op social media platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn is een krachtige manier om meer bereik, leads en verkopen te realiseren. Met social advertising adverteer je heel gericht op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag.

Ik zet voor jou advertenties op die passen bij jouw doelgroep, budget en doelstellingen. Daarbij maak ik gebruik van pakkende teksten, afbeeldingen of video’s om de aandacht te trekken. Om te zien wat het beste werkt, test ik verschillende varianten. Ik analyseer de resultaten en optimaliseer de campagnes.

Samenwerken?

Wil jij ook profiteren van deze online marketing diensten? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

See You Support Logo

contact

informatie