Bertine verzorgt voor onze organisatie alles wat met de zichtbaarheid van onze organisatie te maken heeft. Dit doet zij naar uiterste tevredenheid, zij is inhoudelijk goed op de hoogte van de relevante zaken hieromtrent en is altijd bereid om net dat stapje extra te zetten. Zij werkt pro-actief, komt haar afspraken altijd perfect na en is een rustige en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Wij zien haar echt als onze adviseur waar we altijd op terug kunnen vallen.

Margo HougardyMargo Hougardy, Plan B Limburg

Al vanaf moment één een prettige samenwerking met Bertine. Denkt mee, is actief, eerlijk en luistert ook goed naar jou en naar zichzelf. 

Lettergeniek Jenneke GenechtenJenneke van Genechten, Lettergeniek

CONTENT CREATION  |  COPYWRITING  |  STORYTELLING  |  ONLINE MARKETING  |  SOCIAL MEDIA

Je hebt nog zoveel te doen…

Facebook, Instagram, Linkedin, bloggen… je lijstje groeit maar door en je voelt je overweldigd door de mogelijkheden. Je kunt het laten liggen, maar… het is allemaal zo vermoeiend! En eigenlijk is het plaatsen van berichten en blogs iets wat je niet echt leuk vindt.

Laat je dan ontzorgen en krijg meer vrijheid en ruimte in je leven. Geef je content creation, social media en andere online werkzaamheden uit handen. Richt je op je doel zodat je bedrijf groeit terwijl iemand anders ervoor zorgt dat jouw online zaken goed lopen.

Online ondersteuning

Websites, social media en tekstschrijven bieden oneindig veel mogelijkheden, mits je die mogelijkheden ook echt gebruikt. Zoek je naar kansen om je zichtbaarheid en professionele uitstraling te vergroten? Heb je een extra paar handen nodig?  Omdat je liever de focus op je vakgebied legt, de tijd en kennis mist om online werkzaamheden ‘erbij’ te doen of omdat online werkzaamheden niet je interesse hebben. Dit is wat ik voor je kan doen.

Website beheer en onderhoud

Een actuele website maakt een professionele indruk en vergroot je online zichtbaarheid. Het up-to-date houden van de teksten en afbeeldingen op je website is een goed idee, maar waar haal je de tijd vandaan? Hoe zit het met de rechten en de wet AVG/GDPR?

Content is meer dan een goede tekst alleen. Vindbaarheid in zoekmachines brengt nieuwe klanten op je pad. Je hoorde over SEO en SEA, maar hoe zorg je ervoor dat je de goede keywords kiest? Maken je teksten klanten van websitebezoekers? Foutloze en vlotte teksten converteren, terwijl langdradige teksten bezoekers al snel laten wegklikken. Geef daarom het beheer van je online content website uit handen.

Tekstschrijven

Deel je verhaal met krachtige teksten die bij je boodschap passen. Voor ondernemers in verschillende branches schrijf ik teksten die aansluiten op de interesse van hun doelgroep. Als je mij de juiste informatie geeft, schrijf ik een heldere tekst waarmee je gevonden én begrepen wordt. Bedenk een aantal relevante onderwerpen, dan maak ik nieuwe content voor je website of nieuwsbrief.

Redigeren

Twijfel je of je tekst klopt, foutloos is en de zinnen wel goed lopen? Ook dat los ik voor je op door je teksten te redigeren. Daarnaast breng ik de juiste kopjes en alinea’s aan, zodat je tekst makkelijk leesbaar en SEO-proof is. Als freelance tekstschrijver, copywriter of ghostwriter vertel ik jouw verhaal.

Wat ik zoal schrijf;

 • blogs;
 • webteksten;
 • landingspagina’s;
 • vacatures;
 • nieuwsberichten;
 • persberichten.

Social media

Met social media bouw je een relatie op met je fans en klanten. Daarin steek je de nodige energie en aandacht omdat je weet hoe belangrijk dit medium is voor je bedrijf. Je merkt dat dit tijd is die je liever steekt in doen waar je goed in bent: ondernemen. In dat geval help ik je graag met het onderhouden van al je social media kanalen.

 • aanmaken en inrichten social media accounts;
 • vullen contentkalender en maken van een planning;
 • visuals creëren;
 • maken en plaatsen van berichten;
 • social media marketingcampagnes opstellen en uitvoeren;
 • social care; het volgen en beantwoorden van reacties.

Samenwerken?

Ben je klaar voor méér bezoekers op social media, méér klanten en méér verkopen van je product of dienst?
Maak dan een afspraak voor een gesprek en oriënteer je alvast op de verschillende social media pakketten. Tijdens ons kennismakingsgesprek brengen we je vragen en wensen in kaart. Je krijgt een vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden en na je akkoord ga ik voor je aan de slag.

Zo krijg jij meer tijd om aan de groei van je bedrijf te werken.

Met veel plezier werk ik al samen met