Tarieven

Tarieven uitbesteden

Online marketing en social media

Je wilt graag vooraf weten waar je aan toe bent. Dat snap ik helemaal. Zelf wil ik ook graag weten wat iets kost.

Hoewel het tarief enigszins afhangt van de omvang van de opdracht, kan ik wel een indicatie geven. Mijn tarief per 1 januari 2024 is €42,50  per uur *. 

Hiermee maak ik het ook voor kleinere ondernemingen mogelijk om met me samen te werken. 

Hoeveel tijd heb je al besteedt aan alles zelf uitzoeken en proberen?
En hoe fijn is het als iemand met expertise jou daarbij gaat helpen. Wat levert het je op om hier geen omkijken meer naar te hebben en eindelijk resultaten te boeken. Door het uitbesteden van social media houd je eindelijk tijd over.

* exclusief btw

Eerst even proeven?
Bel me voor een gratis strategiegesprek. 

wat levert het op?

Ervaar zelf wat de tevreden klanten van See You Support ook hebben ontdekt. Zij plukken elke maand de vruchten van mijn ondersteuning en deskundigheid. 

01 interactie

Door berichten te plaatsen waarin mensen zich herkennen, reageren zij vaker met een opmerking, like of share. 

02  engagement

Meer interactie verhoogt het engagement. Daarmee schiet de zichtbaarheid omhoog. Ook social advertising helpt hierbij. 

03  Leads

Gerichte berichten en campagnes brengen je bedrijf onder de aandacht. Je wekt interesse bij je doelgroep.

04  omzet

Door je verhoogde zichtbaarheid en merkbekendheid ligt de bal voor het doel. Een goede mix verhoogt je ROI en je klanttevredenheid. Daar help ik graag bij! 

Al jouw teksten, blogs, campagnes & meer

Samen kijken we naar jouw wensen en mijn mogelijkheden. Vervolgens stel ik een offerte op, waarmee ik na je akkoord graag aan de slag ga. 

Denk hierbij aan werkzaamheden zoals:

  • Het inrichten en optimaliseren van je social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn;
  • Het opzetten van een Facebook advertentiecampagne;
  • Het opstellen van berichten, monitoren en webcare;
  • Het schrijven van teksten en blogs voor op je website;
  • Het corrigeren of redigeren van teksten.
  • Het opstellen van een strategisch plan; 
  • Het samenstellen van een contentkalender;
  • Maken van nieuwsbrieven, persberichten en vacatureteksten.

Wil je een langdurige samenwerking, zoals het structureel bijhouden van je website of een social media pakket? Vraag dan een vrijblijvende offerte tegen een gunstig maandtarief. Mijn diensten zijn maandelijks opzegbaar dus je hebt alle vrijheid om te kiezen wat bij je past.

Tarieven website bouwen 

Wil je een website laten bouwen? Bekijk dan mijn aparte pagina over websiteontwikkeling. Op deze pagina vind je meer informatie over mijn werkwijze en tarieven. Je leest ook wat je kunt verwachten als je mij inschakelt voor het bouwen van een website. Bovendien vertel ik op deze pagina over de websites die ik kan bouwen voor jouw doelgroep, branche of budget. Ik kan ook verschillende functionaliteiten toevoegen om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal functioneert. 

Meer weten over het laten bouwen van een website? Hier lees je alles: 

See You Support Logo

informatie