Let's create.

Laat een professionele website bouwen

Zoek je een professionele en betaalbare manier om je online aanwezigheid te verbeteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik bied op maat gemaakte website-oplossingen voor individuen, bedrijven en organisaties.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Projecten
0 +
tevreden klanten
Website bouwen

Krijg 3 gratis verbetertips voor jouw website!

Ben je benieuwd hoe je jouw website kunt verbeteren? Weet je niet waar je moet beginnen met het verbeteren van jouw website? 

Vraag nu de 3 gratis verbetertips die voor jouw website op maat zijn gemaakt!

  Website laten bouwen

  Als webdesigner weet ik hoe belangrijk het is om een effectieve website te hebben voor het succes van een bedrijf. Mijn doel is om een website te maken die er niet alleen goed uitziet, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor bezoekers.

  Ik begin altijd met het luisteren naar de behoeften en doelstellingen van mijn klanten, zodat ik een website kan ontwerpen die past bij hun merk en doelgroep. Ik werk nauw samen met mijn klanten gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat hun visie wordt gerealiseerd in een website die hun verwachtingen overtreft.

  • Website-ontwerp: Het maken van een uniek ontwerp dat past bij jouw merk en doelen.
  • Onderhoud en updates: Het bieden van ondersteuning en updates om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date blijft.

  Prijzen

  BASISPAKKET

  €475

  • Ontwerp van een eenvoudige website met maximaal 5 pagina’s
  • Inclusief basis SEO-optimalisatie
  • Standaard beveiliging en back-up functionaliteit
  PREMIUMPAKKET

  €925

  • Ontwerp van een website met maximaal 10 pagina’s
  • Inclusief geavanceerde SEO-optimalisatie
  • Inclusief standaardfunctionaliteit voor het beheren van inhoud
  • Aanpasbaar ontwerp met één revisieronde
  MAATWERK

  Vraag offerte

  • Volledig op maat gemaakt op basis van jouw persoonlijke wensen.
  • Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

  Meer verkeer op je website? Huur een professionele SEO-tekstschrijver in!

  Het bouwen van een website is meer dan alleen design, het is ook belangrijk om de inhoud van de website te optimaliseren. Met SEO-teksten verbeter je de online vindbaarheid van jouw website in zoekmachines en genereer je meer verkeer op je site.

  Maar hoe laat je effectieve SEO-teksten schrijven voor jouw website?

  Schrijf de teksten zelf: Als je ervaring hebt met het schrijven van webteksten en kennis hebt van zoekmachineoptimalisatie, kun je ervoor kiezen om de teksten zelf te schrijven. Het voordeel hiervan is dat je zelf de controle hebt over de inhoud en de toon van de teksten.

  Huur een freelance tekstschrijver in: Als je niet de tijd of kennis hebt om zelf SEO-teksten te schrijven, kun je overwegen om een freelance tekstschrijver in te huren. Een goede tekstschrijver heeft ervaring met het schrijven van SEO-teksten en kan je helpen om teksten te schrijven die goed scoren in zoekmachines.

  Werk samen met See you Support:  het schrijven van SEO-vriendelijke webteksten voor je website. Door het gebruik van relevante zoekwoorden en zinnen in de tekst, scoort jouw website hoger in zoekmachines, waardoor je meer verkeer en potentiële klanten bereikt.

  photo-1525900907992-84464c86d6b4.jpeg
  photo-1509395176047-4a66953fd231.jpeg

  Waarom kiezen voor een website van See You Support

  Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van responsieve websites die er geweldig uitzien en werken op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets. 

  Door de combinatie van mijn expertise en ervaring, help ik mijn klanten om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun bedrijf te laten groeien.

  Klaar voor een unieke en overtuigende website voor jouw bedrijf? 

  Neem dan vandaag nog contact met mij op!

  Ik help je graag om een website te ontwerpen die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook resultaten oplevert. Ga met mij aan de slag en til jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau.

  informatie