Let's create.

Laat een professionele website bouwen

Als je op zoek bent naar een professionele en betaalbare manier om je online aanwezigheid te verbeteren, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als webdesigner begrijp ik hoe belangrijk een effectieve website is voor het succes van een bedrijf. Daarom bied ik op maat gemaakte website-oplossingen voor individuen, bedrijven en organisaties.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Projecten
0 +
tevreden klanten
Website bouwen

Website laten bouwen

Als webdesigner weet ik hoe belangrijk het is om een effectieve website te hebben voor het succes van een bedrijf. Mijn doel is om een website te maken die er niet alleen goed uitziet, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor bezoekers.

Ik begin altijd met het luisteren naar de behoeften en doelstellingen van mijn klanten, zodat ik een website kan ontwerpen die past bij hun merk en doelgroep. Ik werk nauw samen met mijn klanten gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat hun visie wordt gerealiseerd in een website die hun verwachtingen overtreft.

 • Website-ontwerp: Het maken van een uniek ontwerp dat past bij jouw merk en doelen.
 • Onderhoud en updates: Het bieden van ondersteuning en updates om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date blijft.

Prijzen

BASISPAKKET

€475

 • Ontwerp en uitvoering van een website met maximaal 5 pagina’s
 • Inclusief basis SEO-optimalisatie
 • Standaard beveiliging en back-up functionaliteit
 • Ontwerp met één revisieronde
PREMIUMPAKKET

€925

 • Ontwerp van een website met maximaal 10 pagina’s
 • Inclusief geavanceerde SEO-optimalisatie
 • Inclusief standaardfunctionaliteit voor het beheren van inhoud
 • Aanpasbaar ontwerp met één revisieronde
MAATWERK

Vraag offerte

 • Volledig op maat gemaakt op basis van jouw persoonlijke wensen.
 • Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meer verkeer op je website? Huur een professionele SEO-tekstschrijver in!

Naast website-ontwerp en -onderhoud, bied ik ook SEO-tekstschrijfdiensten aan. Door effectieve SEO-teksten te schrijven, verbeter je de online vindbaarheid van jouw website en genereer je meer verkeer op je site.

Als je niet de tijd of kennis hebt om zelf SEO-teksten te schrijven, kun je overwegen om een freelance tekstschrijver in te huren of samen te werken met See You Support, die ervaren is in het schrijven van SEO-vriendelijke webteksten voor je website.

photo-1525900907992-84464c86d6b4.jpeg
photo-1509395176047-4a66953fd231.jpeg

Waarom kiezen voor een website van See You Support

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van responsieve websites die er geweldig uitzien en werken op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets. 

Door de combinatie van mijn expertise en ervaring, help ik mijn klanten om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun bedrijf te laten groeien.

PORTFOLIO

Bekijk hier een selectie van de websites die ik de afgelopen tijd heb ontwikkeld en gebouwd. Elk project is uniek en op maat gemaakt.

Neem gerust een kijkje en ontdek wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen!

 

Ben je klaar voor een unieke en overtuigende website? 

Neem dan vandaag nog contact met mij op!

Ik help je graag om een website te ontwerpen die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook resultaten oplevert. Ga met mij aan de slag en til jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau.

Krijg 3 gratis verbetertips voor jouw website!

Ben je benieuwd hoe je jouw website kunt verbeteren? Weet je niet waar je moet beginnen met het verbeteren van jouw website? 

Vraag nu de 3 gratis verbetertips die voor jouw website op maat zijn gemaakt!

  See You Support Logo

  informatie