Wat ik doe.

Maak kennis met mijn diensten

Je hebt nog zoveel te doen…

Facebook, Instagram, Linkedin, bloggen… je lijstje groeit maar door en je voelt je overweldigd door de mogelijkheden. Eigenlijk is het plaatsen van berichten en blogs iets wat je niet echt leuk vindt. Daarvoor ben je geen ondernemer geworden!

Laat je ontzorgen en krijg weer meer vrijheid en ruimte in je leven. Geef je content creation, social media en andere online werkzaamheden uit handen. Richt je op je doel zodat je bedrijf groeit terwijl iemand anders ervoor zorgt dat jouw online zaken goed lopen.

Websites, social media en tekstschrijven bieden oneindig veel mogelijkheden, mits je die mogelijkheden ook echt gebruikt. Zoek je naar kansen om je zichtbaarheid en professionele uitstraling te vergroten? Heb je een extra paar handen nodig?  Omdat je liever de focus op je vakgebied legt, de tijd en kennis mist om online werkzaamheden ‘erbij’ te doen of omdat online werkzaamheden niet je interesse hebben. 

Met social media bouw je een relatie op met je fans en klanten. Daarin steek je de nodige energie en aandacht omdat je weet hoe belangrijk dit medium is voor je bedrijf. Je merkt dat dit tijd is die je liever steekt in doen waar je goed in bent: ondernemen. In dat geval help ik je graag met het onderhouden van al je social media kanalen.

 • aanmaken en inrichten social media accounts;
 • vullen contentkalender en maken van een planning;
 • visuals creëren;
 • maken en plaatsen van berichten;
 • social media marketingcampagnes opstellen en uitvoeren;
 • social care; het volgen en beantwoorden van reacties.

Een actuele website maakt een professionele indruk en vergroot je online zichtbaarheid. Het up-to-date houden van de teksten en afbeeldingen op je website is een goed idee, maar waar haal je de tijd vandaan? Hoe zit het met de rechten en de wet AVG/GDPR?

Content is meer dan een goede tekst alleen. Vindbaarheid in zoekmachines brengt nieuwe klanten op je pad. Je hoorde over SEO en SEA, maar hoe zorg je ervoor dat je de goede keywords kiest? Maken je teksten klanten van websitebezoekers? Foutloze en vlotte teksten converteren, terwijl langdradige teksten bezoekers al snel laten wegklikken. Geef daarom het beheer van je online content website uit

Deel je verhaal met krachtige teksten die bij je boodschap passen. Voor ondernemers in verschillende branches schrijf ik teksten die aansluiten op de interesse van hun doelgroep. Als je mij de juiste informatie geeft, schrijf ik een heldere tekst waarmee je gevonden én begrepen wordt. Bedenk een aantal relevante onderwerpen, dan maak ik nieuwe content voor je website of nieuwsbrief.

Wat ik zoal schrijf;

 • blogs;
 • webteksten;
 • landingspagina’s;
 • vacatures;
 • nieuwsberichten;
 • persberichten;
 • curriculum vitae’s (cv’s).

  Als freelance tekstschrijver, copywriter of ghostwriter vertel ik graag jouw verhaal.

Twijfel je of je tekst klopt, foutloos is en de zinnen wel goed lopen? Ook dat los ik voor je op door je teksten te redigeren. Daarnaast breng ik de juiste kopjes en alinea’s aan, zodat je tekst makkelijk leesbaar en SEO-proof is. 
Ben je student en zoek je hulp bij je scriptie of verslag? Vraag dan naar mijn speciale tarief voor studenten!

Meer weten? 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over je wensen en de verschillende mogelijkheden 

contact

informatie